Vragenspellen

Spelen en vragen stellen

De mooiste manier om te leren is volgens ons spelen en vragen stellen. Daarom ontwikkelen we vragenspellen in samenwerking met partnerorganisaties. Bekijk hier onze spellenkast en ontdek hoe we te werk gaan.

Spellenkast

Its a date

It’s a date

Alle liefdestalen komen aan bod in dit spannende en strategische spel in samenwerking met Marriage Course.
Meer info
het goede verhaal

Het goede verhaal

Op een speelse manier ontdekken kinderen de verhalen uit de Bijbel – en de verhalen van hun medespelers.
Meer info
PLOF!

PLOF!

PLOF! is het succesvolle vragenspel met snelle meppen en diepe vragen, met een oplage van ruim 20.000 spellen binnen een jaar.
Meer info

Spelontwikkeling is co-creatie

Vanuit No. 37 ontwikkelen we regelmatig vragenspellen rondom diverse thema’s. Dit doen we door middel van co-creatie met de doelgroep. We vragen hen om input te geven en leggen telkens elementen aan hen voor.

Op deze manier krijgen we een betrouwbaar beeld van de doelgroep en testen we alle spelelementen. Zo weten we vooraf of het spel “werkt”. Dit zie je ook terug in de resultaten: van ieder spel is er minimaal een herdruk gekomen.

Ook een vragenspel voor jouw doelgroep?

Het ontwikkelen en uitgeven van spellen doen we altijd samen met een partnerorganisatie. Onze kracht ligt in het creatief verwerken van inhoud in spel- en werkvormen. Zodat jouw doelgroep in gesprek gaat over de thema’s waar jij verstand van hebt.

Meer weten? Volg ons op social media of stuur een mailtje naar marijn@no37.nl.