Wie wij zijn

No. 37 is het huisnummer van Marijn Op ’t Land. We streven ernaar om op een positieve manier aanwezig te zijn in onze eigen omgeving. Daarom ondersteunen we, samen met een netwerk aan creatievelingen, ideële organisaties.

Daarnaast ontwikkelen we ook vragenspellen. Dit doen we vanuit een eenmanszaak.

Welkom op No. 37

No. 37 is een plek. Een huisnummer om precies te zijn. Het is een plek waar je kan neerploffen, ontspannen en waar je jezelf mag zijn. Waar je leert en ontwikkelt door te spelen en waar verhalen verteld worden. Een plek waar je gekke vragen hoort, die je nog niet eerder gesteld zijn. Het is een plek waar we leren wandelen met Jezus en op avontuur gaan met Hem.

Op No. 37 streven we er met vallen en opstaan naar deze plek te zijn – voor ons gezin en omgeving. Daarbij ontwikkelen we creatieve concepten voor andere huisnummers – en de gezinnen die daar wonen.

Focus op gezinnen

Bij No. 37 staan gezinnen en gezinsleden centraal.

  • Ieder mens is waardevol en ieder mens is uniek gemaakt. We zoeken naar liefde, we willen ons gezien voelen. De eerste plek waar mensen dat ervaren is in het gezin.
  • Het gezin is een verzamelplek. Tantes komen kijken naar het afzwemmen van de neefjes. Opa en oma komen kijken bij een uitvoering op school. Dagelijks komen vriendjes over de vloer. Mensen zoeken de dynamiek van een gezin op.
  • Het gezin is een plek vol dagelijkse rituelen. Iedereen die aanschuift in het gezin krijgt ermee te maken. Zondag als uitrustdag, het vieren van verjaardagen of trouwdag, bidden voor het eten of een verhaal voor het slapengaan.
  • Ouders zijn de voorbeelden die bewust en onbewust hun overtuigingen voorleven aan de kinderen in het huis. Zij laten zien hoe zij mooie momenten vieren, fouten maken, vergeven en omgaan met spannende momenten.

Verlangen naar rust

Het probleem dat veel gezinnen ervaren is dat ze te vol zitten. Zowel in de agenda, als in het hoofd en het hart. Want we willen teveel. Werken en carrière maken. Er zijn voor familie en vrienden. Onze kinderen alles gunnen en ze zowel naar dansles, turnen en zwemles brengen. Het gevoel alles tegelijk te kunnen onderhouden, door een telefoon die ons met al deze gebieden continu in verbinding houdt.

In al die drukte hebben we rust nodig. Een mogelijkheid om aan de drukte te ontsnappen, te heroriënteren op wat we waardevol vinden en waar we van ‘aan’ gaan. Hierdoor ontstaat ruimte om verhalen met elkaar te delen, dingen te doen die we leuk vinden en te spelen.

Start van No. 37

De zoektocht naar rust en ontdekken waar we van ‘aan’ gaan is ook het verhaal van No. 37. In 2018 besloten we tijd te maken om te heroverwegen wat we waardevol vinden. We hebben grote schoonmaak gehouden in ons huis en onze agenda. We besloten daarom te doen wat we werkelijk waardevol vinden.

  • We genieten ervan als mooie initiatieven aandacht krijgen. Daarom ondersteunen we maatschappelijke organisaties met creatieve (marketing)concepten.
  • De mooiste manier om te leren is volgens ons spelen en vragen stellen. Daarom ontwikkelen we vragenspellen in samenwerking met partnerorganisaties.
  • Steeds vaker worden we gevraagd om grote communicatie- en marketingprojecten te leiden. Denk aan het in de markt zetten van merken. Als interimmer pakken we dit soort projecten op.

Meer weten wat we doen? Bekijk ons portfolio.